Toegangshek van het museum, met traditionele marron-motieven
description here
1/1

Vereniging Tyangaa Saamaka Marronmuseum

Je kunt het museum ondersteunen door lid te worden van de Tyangaa, Dit is de Saramakaanse naam voor vriendenkring. Het museum is jong en wordt enthousiast gerund door mensen uit het dorp. De eerste jaren is echter nog veel support nodig. De Tyangaa wil deze support organiseren door de inzet van vrienden. Er zijn diverse werkgroepen waar je, als je dat wilt, een bijdrage kunt leveren aan het maken van projectvoorstellen, organiseren van van fundraising voor het museum, PR en communicatie, de ontwikkeling van het museum, of het opzetten van een webshop voor de winkel. Leden die liever niet actief willen worden in een werkgroep zijn ook van harte welkom!

De contributie is minimaal €25 per jaar, je mag meer geven. Ook kun je een donatie doen. De vereniging heeft een ANBI status, daardoor zijn giften en donaties aftrekbaar van de belasting. Van de contributie en de giften worden projecten gefinancierd en uitgevoerd die bijdragen aan de ontwikkeling van het museum. Elk jaar geeft het museum aan welke projecten zij graag gerealiseerd willen hebben door de Tyangaa.

Wat krijg je als lid van de Tyangaa?
> Je kunt meedoen in werkgroepen en kennis en ervaring inzetten
> Je krijgt gratis toegang tot het museum
> Je wordt 2 keer per jaar op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in het museum, via een nieuwsbrief
> Er zijn 2 keer per jaar ledenvergaderingen waar je een bijdrage kunt leveren aan het beleid van de Tyangaa en ook stem hebt bij de vaststelling van het beleid.

Lid worden van Vereniging Tyangaa Saamaka Marronmuseum >

Meedoen?

Wil je lid worden van de vereniging? klik hier.
Wil je de statuten lezen? klik hier.

Contact

Vereniging Tyangaa Saamaka Marronmuseum
Prins Bernhardlaan 13
1191 bp Ouderkerk aan de Amstel
Tyangaa.Saamaka.Marronmuseum@gmail.com